Білорусь всупереч здоровому глузду не зупинятиме футбольну першість

Білорусь всупереч здоровому глузду не зупинятиме футбольну першість
У Білорусі дезінефекція з гелікоптерів - не фейк

Чемпіонат Білорусі не буде припинений через пандемію коронавіруса SARS-CoV-2

Про це заявив прес-секретар місцевої фередації  футболу (АБФФ) Ляксандр Алейнік.

«Федерацією прийнято рішення продовжити чемпіонат. Матчі будуть проходити з глядачами. Наше керівництво постійно знаходиться на зв'язку з Міністерством охорони здоров'я. Ситуація поки не настільки критична, щоб припиняти першість», - сказав Алейнік.

«За офіційними даними, в Білорусі 81 заразився коронавірусів. Але 22 вже одужали. Виходить, зараз хворіють більше 50. На даний момент ніхто нічого не переносить. Другий тур стартує 27 березня. Продовжуємо сезон», - заявив чиновник.

Нині в Білорусі влада приховує масштаби епідемії - влада веде себе безвідповідально - громадян країни, які опинились закордоном, було покинуто на призволяще, а з усіх протиепідеміологічних заходів в країні з успіхом пройшов лише один - це кроплення святою водою з гелікоптера у Мінську.

Будемо сподіватись, що тієї субстанції вистачить на всіх білорусів та громадян інших держав, що стали заручниками режиму Лукашенка. Нагадаємо, нині в чемпіонаті Білорусі грає кілька десятків українців, які щоденно наражаються на небезпеку.

Іронічно, що зупинка першості зекономила б всім гроші, адже чемпіонат Білорусі глибоко збитковий, але влада всупереч всьому продовжую стріляти собі у ногу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: