Бєсєдін: Звичайно, залишилися сили на «Шахтар». У нас немає вибору (відео)

Бєсєдін: Звичайно, залишилися сили на «Шахтар». У нас немає вибору (відео)

Нападник «Динамо» дав коментар після поєдинку з «Янг Бойз»

Із «Янг Бойз» (2:2) у «Динамо» вийшла видовищна гра, і через те, що кияни не перемогли, не варто опускати руки.

Про це після поєдинку Ліги Європи заявив нападник «біло-синіх» Артем Бєсєдін, слова якого передає кореспондент «Главкома».

«Була видовищна, інтенсивна гра, я вважаю. Можливо, десь не додивилися в обороні. Були моменти і у них, і ми могли забити. Будемо розбирати помилки, адже попереду у нас важливий матч із «Шахтарем», - сказав він.

«Так, хотіли привітати Олександра Хацкевича з днем народження. Усі старалися, немає кому дорікнути», - прокоментував Бєсєдін той факт, що у день матчу головному тренеру «Динамо» виповнилося 44 роки.

За словами футболіста, важко втрачати очки у таких матчах, як із «Зорею» чи «Чорноморцем».

«Найголовніше – не опускати руки. Ще є час, багато ігор. Потрібно робити аналізи тих матчів, які ми провели», - зауважив він.

«Чи залишилися сили на «Шахтар»? А у нас немає вибору. Звичайно, залишилися. Будемо грати у футбол, будемо битися, і я впевнений, що буде все добре», - Бєсєдін розповів про настрій на майбутній поєдинок у чемпіонаті України.

Насамкінець гравець «Динамо» зазначив, що команда старатиметься брати очки у матчах Ліги Європи, що залишилися: «Очко взяли. Уже ніби непогано. Будемо брати очки на виїзді з «Янг Бойз».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: