Бондаренко став срібним призером на етапі Діамантової Ліги в Парижі

Бондаренко став срібним призером на етапі Діамантової Ліги в Парижі

Українець показав свій кращий результат сезону

Бронзовий призер Ігор у Ріо, чемпіон світу і Європи Богдан Бондаренко  став другим на етапі Діамантової Ліги, який проходив в столиці Франції.

Український стрибун у висоту з першої спроби подолав планку в 2 м 20 см, а після пропустив позначку в 2 м 24 см і відразу взяв висоту 2 м 28 см. Далі українець не зазнав проблем з планкою на 2 м 32 см, що і стало кращим результатом Бондаренко на турнірі. У наступному раунді український легкоатлет не впорався з висотою 2 м 35 см, витративши всі три спроби. Таким чином Бондаренко зміг побити особистий рекорд сезону і завоювати друге срібло в цьому році. До цього найкращим показником для нього був 2-29 на етапі Діамантової ліги в Осло.

Золото завоював катарець Мутаз Есса Баршим, який є володарем рекорду нинішнього сезону - 2 м 38 см. Баршим зміг взяти висоту 2 м 35 см, однак не побив свій же рекорд, збивши планку на 2-39. Для катарського легкоатлета це вже четверте золото в цьому сезоні - Баршим раніше ставав чемпіоном в Осло, Досі і Шанхаї.

Бронзовим призером став сирієць Маджд Еддін Газаль. Як і Бондаренко, сирійський стрибун завершив виступ, не взявши висоту 2 м 35 см, але Газаль помилився в попередньому раунді, тому зупинився лише на третьому місці.

Відзначимо, що за медалі Діамантової Ліги боровся ще один українець Андрій Проценко, але він фінішував на п'ятому місці - українцю не підкорилася висота 2 м 32 см.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: