Букмекери вважають «Шахтар» фаворитом матчу за Суперкубок України

Букмекери вважають «Шахтар» фаворитом матчу за Суперкубок України

«Динамо», яке проведе перший матч під керівництвом Олександра Хацкевича, вийде на газон стадіону «Чорноморець» в якості господаря

Донецький «Шахтар» є фаворитом матчу за Суперкубок України, в якому гірники сьогодні в Одесі зустрінуться з київським «Динамо».

На думку аналітиків букмекерських контор, шанси гірників виглядають краще в битві за трофей. За даними найбільш авторитетної британської букмекерської компанії William Hill, перемога донецької команди оцінюється коефіцієнтом 1,91. Коефіцієнт нічийного результату відповідно - 3,30, а перемога динамівців має коефіцієнт 3,75.

Спеціалізований портал BetExplorer зібрав і проаналізував інформацію більш ніж 20 найбільших контор світу і вивів середні показники для матчу «Шахтар» - «Динамо».

Згідно з цими підрахунками, можлива перемога киян в основний час оцінюється за коефіцієнтом 3,59, нічия - 3,27, а виграш «Шахтаря» має коефіцієнт 1,95.

Найбільш вигідна ставка на «Динамо» - в конторі 888sport і Unibet (коефіцієнт перемоги номінальних гостей - рівно 4,00).

І, навпаки, найнижчий виграш за перемогу «біло-синіх» видають SBOBET І 12BET - коефіцієнт 3,25. Якщо ж ставити на «Шахтар», найкраще це робити в тій же SBOBET - 2,01. Найнижчу ставку на перемогу команди Паулу Фонсеки дають в Paddy Power - 1,83.

Нагадаємо, матч «Шахтар» - «Динамо» розпочнеться сьогодні о 21.00.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: