Бундесліга. «Баварія» мінімально обіграла «Гамбург» і наздогнала «Боруссію» у турнірній таблиці

Бундесліга. «Баварія» мінімально обіграла «Гамбург» і наздогнала «Боруссію» у турнірній таблиці

На початку другого тайму «Баварія» забила переможний гол

В останньому матчі 9-го туру Бундесліги «Баварія» на виїзді обіграла «Гамбург».

В кінці першого тайму пряму червону картку отримав гравець «Гамбурга» Гідеон Юнг за грубий підкат під Комана. До цього моменту в матчі було мало моментів, а єдина перевага, якою володіла «Баварія», була територіальною. Зрозуміло, грати в меншості проти такого суперника важко.

На початку другого тайму «Баварія» забила гол. Захисники «Гамбурга» погано зіграли в простій ситуації і не змогли винести м'яч з воротарського майданчика після невдалого прострілу Алаби. В результаті помилок м'яч дістався до дальньої штанги, де його зустрів Толіссо і пробив Матенію.

І тут же господарі могли відігратися. Команда провела свою найкращу атаку за весь матч, яку обвідним ударом в «дев'ятку» завершував Андре Хан, але Ульрайх перевів удар на кутовий.

У час, що залишився «Гамбур»г закрився в своїй штрафній в надії на контратаку, але марно: «Баварія» розігралася на повну потужність, і тільки штанга регулярно рятувала ворота Матенії, а Левандовскі і Роббену просто не пощастило влучити у ворота з забійних позицій.

«Баварія» взяла свої три очки і наздогнала в турнірній таблиці «Боруссію», яка ще два тури тому, здавалася, перебувала так далеко.

Чемпіонат Німеччини. Бундесліга

9-ий тур

«Гамбург» - «Баварія» - 0:1

Гол: Корентін Толіссо 52

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: