Чернігівська «Десна» підписала контракт з гравцем «Олександрії»

Чернігівська «Десна» підписала контракт з гравцем «Олександрії»
Андрій Гітченко. Фото ФК «Десна»

Андрій Гітченко вже не вперше виступатиме за чернігівський клуб

Другим літнім новачком «Десни» перед дебютом в УПЛ став захисник з чемпіонату України Андрій Гітченко.

Центральний захисник підписав контракт з «Десною» терміном на два роки, інформує офіційний сайт клубу.

У Чернігові Андрій буде виступати під номером 17.

У Гітченка вже є досвід виступів за «Десну» – у 2010 році захисник провів 16 матчів у складі сіверян, а потім перейшов до «Олександрії».

Андрій народився 2 жовтня 1984-го у Києві. Вихованець ДЮСШ «Арсеналу», після завершення якої сезон виступав у другій команді «канонірів» і був переведений до першої команди.

У січні 2007 року перейшов у першоліговий ЦСКА Київ, де провів півроку, поки його не помітили скаути одного з лідерів першої ліги ПФК «Олександрії», до складу якої Гітченко і приєднався влітку 2007 року.

За олександрійців футболіст провів два сезони. У лютому 2010 року на правах вільного агента перейшов у чернігівську «Десну», після чого повернувся назад у ПФК «Олександрія», з якою став переможцем Першої ліги.

На початку червня 2012 року перейшов до київського «Арсеналу», який того сезону вперше в своїй історії стартував у єврокубках. На початку 2013-го у зв’язку з фінансовими проблемами в «Арсеналі», клуб змушений був відпустити більшість високооплачуваних футболістів, у тому числі й Андрія, який підписав контракт з «Кривбасом».

Проте вже влітку 2013 року «Кривбас» було знято зі змагань, і Гітченко на правах вільного агента підписав контракт з львівськими «Карпатами». У Львові Гітченко виступав до середини 2016 року, а наприкінці червня того ж року знову повернувся до складу «Олександрії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: