Держава фінансуватиме підготовку легкоатлетів відповідно до їх спортивного рейтингу

Держава фінансуватиме підготовку легкоатлетів відповідно до їх спортивного рейтингу

Затверджено розподіл бюджетного фінансування на підготовку легкоатлетів на 2017 рік

Виконком ФЛАУ затвердив рейтинг ефективності спортсменів національної збірної легкої атлетики, представлений державним тренером В’ячеславом Тиртишником.

Згідно з цим рейтингом, за результатами виступів українських легкоатлетів на офіційних змаганнях 2016 року, буде розподілятися бюджетне фінансування підготовки атлетів у 2017 році. До уваги братимуться три найкращі результати в очковому еквіваленті. Бали нараховуються на системою, з якою можна ознайомитися за ЦИМ посиланням.

У 2017 році бюджетним фінансуванням передбачено виділення 15 580 000 гривень на участь легкоатлетів в навчально-тренувальних зборах. За рішенням Виконкому ФЛАУ, 75 відсотків цієї суми буде розподілено між атлетами, які набрали в рейтингу за підсумками виступів у 2016 році 100 та більше балів. З повними розрахунками розподілу бюджетних коштів між членами штатної збірної команди України з легкої атлетики можна ознайомитися за ЦИМ посиланням.

Ще 25% загального обсягу коштів, передбачених на проведення НТЗ, залишаються на витрати, за рішенням головної тренерської ради, на елітних та перспективних спортсменів, спортсменів, які були травмовані чи перебували у декретній відпустці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: