«Динамо» розгромило «Олександрію»

«Динамо» розгромило «Олександрію»

Кияни на старті чемпіонату розгромили «Олександрію».

На столичному НСК «Олімпійський» завершився матч 1-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому столичне «Динамо» легко перемогло «Олександрію» з рахунком 5:1. 

Кияни мали перевагу над суперником протягом всієї гри. Але реалізувати її в змогли лише на 29-й хвилині, коли перший гол команди в новому сезоні забив бразильський легіонер Жуніор Мораєс. Після перерви господарі поля були набагато активніше і на 56-й хвилині Мораєс реалізував пенальті, зробивши дубль. А за шість хвилин, на 62-й, незважаючи на отриману трохи раніше травму обличчя, Мораєс не побоявся піти на вістрі атаки і забив третій гол, оформивши хет-трик. Після чого бразильця замінив інший атакуючий гравець «Динамо» Олександр Гладкий. Наприкінці кияни не переставали атакувати ворота суперника.

На 71-й хвилині відзначився Віталій Буяльський, а на 79-й - Домагой Віда. Гол престижу у складі «Олександрії» на 86-й хвилині забив Євген Банада.

«Динамо» - «Олександрія» - 5:1

Голи: 1:0 - Мораес (28), 2:0 - Мораес (56, пен), 3:0 - Мораес (62), 4:0 - Буяльський (70), 5:0 - Віда (79), 5:1 - Банада (86)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: