Фонсека: Ключовий момент був тоді, коли ми зрівняли рахунок

Фонсека: Ключовий момент був тоді, коли ми зрівняли рахунок
Паулу Фонсека

Наставник «Шахтаря» прокоментував перемогу своєї команди над «Феєнордом»

Дві перемоги над чемпіоном Нідерландів «Феєнордом» - це відмінний результат для «Шахтаря».

Про це заявив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека, який прокоментував перемогу над «Феєнордом» (3:1).

«Думаю, це відмінний результат. Дві перемоги над чемпіоном Нідерландів запам'ятаються надовго. Наша команда завжди була дуже спокійна і самовпевнена, навіть коли нам забили гол, а я завжди вірив в команду і думав про три очки», - сказав тренер.

«Ключовий момент був тоді, коли ми зрівняли рахунок. Ми відмінно зреагували на пропущений м'яч, адже зрівняли рахунок і потім забили другий м'яч. Ми домінували і чудово розуміли гру. Зрозуміло, що потім «Феєнорд» більше відкривався, а це дало нам можливість створювати гольові моменти. Я завжди відчував, що команда дуже безпечна в обороні і сконцентрована, і це давало нам певний комфорт», - зазначив Фонсека.

Фонсека дав зрозуміти, що останні два матчі для «Шахтаря» будуть складними.

«Математично нам зараз не вистачає одного очка. На нас чекають ще два матчі, і ми прекрасно розуміємо, що вони будуть складні. Але після жеребкування я бачив багато переляканих людей, які думали, що ми навіть не вийдемо в Лігу Європи», - сказав фахівець.

«На даний момент Ліга Європи вже гарантована за два тури до кінця, а три перемоги в чотирьох матчах Ліги чемпіонів - це результат, який запам'ятається назавжди», - сказав Фонсека в інтерв'ю телеканалу«Футбол 2».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: