Команди Кравцова, Лукашова та Зайцева перемогли закордоном. Результати українських баскетболістів

Команди Кравцова, Лукашова та Зайцева перемогли закордоном. Результати українських баскетболістів
В’ячеслав Кравцов в атаці

Водночас, Бобров стабільно виступає у Литві

Центровий української збірної В’ячеслав Кравцов допоміг своєму клубові «Ешкішехіру» виграти домашній матч чемпіонату Туреччини у «Трабзонспора» (90:72).

Кравцов вийшов у старті та відіграв 22 хвилини, відзначившись 9 очками, 5 підбираннями, одним блок-шотом, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Ще один центровий збірної України Артем Пустовий провів свій не найкращий матч у складі іспанського «Обрадойро». Команда нашого бігмена вдома поступилася головному аутсайдеру чемпіонату «Бетісу» (77:83), а Пустовий, вийшовши у старті, відіграв 21 хвилину, набрав 10 очок, зробив два підбирання.

Італійський «Авеліно» центрового збірної України Кирила Фесенка на виїзді поступився «Ванолі» (73:66). Українець у цьому матчі отримав 12 хвилин ігрового часу, за які набрав 5 очок, зробив 4 підбирання й одну передачу.

Команда свінгмена збірної України Олександра Липового - «Промітеас» - зазнала виїзної поразки у матчі чемпіонату Греції проти «Кретан Кінгс» (78:82). Наш гравець у цьому матчі, вийшовши з лави, відіграв 16 хвилин, набрав три очки, зробив одне підбирання та дві передачі.

Бігмен збірної України Ігор Зайцев допоміг свій команді «Роса Радом» виграти виїзний матч польської першості у «Кросно» з рахунком 103:85. Зайцев увійшов у гру з лави запасних і за 19 хвилин набрав 10 очок та зробив одну підбирання.

Черговий вдалий у матч у чемпіонаті Литви провів форвард збірної України В’ячеслав Бобров. Його «П’єно Жвайгждес» вдома переміг команду іншого українця Владислава Коренюка «Невежис» з рахунком 82:75.

Бобров відіграв 32 хвилини, набрав 13 очок, зібрав 7 підбирань, зробив три блок-шоти, дві передачі й одне перехоплення. Коренюк також вийшов у старті, але відіграв лише 12 хвилин, набравши чотири очки, зробивши 5 підбирань і дві передачі.

«Вітаутас» розігруючого збірної України Дениса Лукашова вдома переміг минулорічного фіналіста «Лієткабеліс» - 88:74. Захисник вийшов у старті, відіграв 31 хвилину, набрав 9 очок, зробив 5 підбирань, чотири передачі та два перехоплення.

Ще один представник української збірної у Литві Максим Корнієнко не врятував свій «Ювентус» від виїзної поразки у матчі проти «Нептунаса» (78:109). Українець, вийшовши у старті, провів на майданчику 23 хвилини, набрав 7 очок, зробив 5 підбирань, одну передачу й один блок-шот.

Лише п’ять хвилин ігрового часу отримав форвард «Кантон Чардж» українець Максим Пустозвонов у матчі G-Ліги проти «Делаверу», який його команда виграла з рахунком 120:113. Гравець нашої національної команди відзначився лише одним підбиранням.

Нагадаємо, український баскетболіст реалізував 9 з 10-ти триочкових за матч у чемпіонаті Франції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: