Леоненко розкритикував Шевченка за товариський матч зі Словаччиною

Леоненко розкритикував Шевченка за товариський матч зі Словаччиною

На думку екс-гравця «Динамо», головний тренер мав переглянути новачків збірної

Експерт програми «Великий футбол» на каналі «Футбол 1» Віктор Леоненко висловив думку щодо стартового складу збірної у матчі зі словаками.

Окрім того, він оцінив дії головного тренера, інформує офіційний сайт телеканалу.

«У матчі мені не сподобався Шевченко, тому що особисто я чекав інший склад. Я очікував побачити на полі всіх тих, кого тренер запросив. Шевченко знає, як виглядають Ротань, Ярмоленко та Коноплянка. А у матчі ми побачили тільки Коломойця з перших хвилин», - сказав він.

«Я впевнений, що Козак зі своєю збірною отримав більше інформації, ніж Андрій. Наставник словаків всіх замінив, причому програючи», - додав Леоненко.

За словами експерта, у цьому матчі він не чекав перемоги, адже Шевченку потрібна була не перемога, а інформація про те, хто як виглядає, і хто що може.

«Хіба він не знає, як грає Шахов? Навіщо запрошувати у збірну гравців, які навіть не виходять на поле? Я говорю про Андрієвського, Мякушка, Шабанова. П'ять хвилин на полі нічого не вирішують», - пояснив він свою позицію.

«Якщо запросив гравця – ти повинен його подивитися та перевірити, дати йому час. Де перевіряти цих гравців, як не у товариських матчах? Тут і в таких іграх ноги трясуться у багатьох», - підсумував Леоненко.

Нагадаємо, раніше Леоненко заявив, що у «Шахтаря» є технічні хлопці, а в «Динамо» - олені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: