Ломаченка після перемоги над Марріагою звинуватили в неповазі до суперника

Ломаченка після перемоги над Марріагою звинуватили в неповазі до суперника

Одні вважають поведінку українця нахабством, інші – спробою спровокувати суперника на бійку

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко  потрапив під шквал критики після своєї перемоги над Мігелем Марріагою з Колумбії.

Так, бельгійське видання 7sur7.be звинуватило українця в неповазі до суперника.

«Ломаченко перевершував свого противника, двічі відправивши його в нокдаун – в третьому і сьомому раундах. Але його поведінка в рингу сподобалося не всім, оскільки багато хто звинувачує його у відсутності поваги до свого супротивника», – повідомляється на сайті.

До цього матеріалу додано відео після першого нокдауну Марріаги, коли Ломаченко відійшов у кут рингу і знущально пропонував суперникові атакувати.

Зазначимо, що під відео користувачі розділили думку журналістів. «Це закінчиться, коли він потрапить на реального боксера», – припустив один з коментаторів. 

Втім, деякі читачі висловили думку, що таким чином українець хотів хоч якось спровокувати на активність кубинця.

Зазначимо, що після бою Ломаченко подякував Марріагу за те, що він не злякався вийти на ринг і назвав його справжнім воїном.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко здобув перемогу над Мігелем Марріагою, який відмовився виходити на восьмий раунд після того, як двічі побував в нокдауні – у третьому і сьомому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: