Маразм міцнішає: у Росії вважають, що їхня збірна є фаворитом ЧС-2018

Маразм міцнішає: у Росії вважають, що їхня збірна є фаворитом ЧС-2018
Валерій Карпін. Фото Getty Images

З такою заявою виступив відомий фахівець Валерій Карпін, який свого часу пограв в Іспанії

У понеділок, 11 червня, чемпіони світу Андреас Бреме та Ікер Касільяс у компанії з екс-півзахисником збірної Росії Валерієм Карпіним відвідали університет у Москві, щоб поспілкуватися зі студентами.

Карпін, який брав у складі збірної Росії участь у Мундіалях 1994 та 2002 років, відразу ж приголомшив присутніх, назвавши «свого» фаворита майбутнього турніру.

«Росія! Не вірите? Тим гірше для вас», - підморгнувши слухачам, заявив головний тренер клубу «Ростов».

«Серед інших претендентів на перемогу я б назвав Німеччину, Іспанію та Бразилію», - додав він, інформує офіційний сайт ФІФА.

Андреас Бреме додав до цього списку Англію, сказавши, що у британців «група сильних футболістів і відмінний наставник», а також Аргентину.

Зауважимо, що Карпін народився в Естонії, але вважається російським футболістом і тренером. Має громадянства Естонії й Іспанії.

У 1994 році Карпін залишив Росію та поїхав грати у чемпіонат Іспанії, де виступав за «Реал Сосьєдад», «Валенсію» та «Сельту», а потім був тренером «Мальорки».

Додамо, що букмекери не дуже вірять в успіх збірної Росії. Вони вважають, що команда подолає груповий етап, але на перемогу розраховувати аж ніяк не зможе – коефіцієнт 51 до 1.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: