Маркевич: Гра у збірної України виходить цільною та злагодженою

Маркевич: Гра у збірної України виходить цільною та злагодженою
Фото Павла Кубанова

На думку фахівця, перспективу збірної видно неозброєним оком

Керівник Комітету національних збірних команд ФФУ Мирон Маркевич вважає, що «синьо-жовті» по праву здобули перше місце у своїй групі Ліги націй.

За два тури до закінчення групового етапу турніру збірна України забезпечила собі перше місце у групі.

Підбити підсумки роботи «синьо-жовтих» для офіційного сайту Федерації футболу України погодився і Мирон Маркевич.

«Посісти перше місце у групі – це завжди крок уперед. Та й сама гра у команди вийшла цільною, злагодженою. Дев'ять очок із дев'яти можливих красномовно говорять самі за себе», - розпочав він.

«Збірна України по праву стала сильнішою за команди Чехії та Словаччини. Хоча поки що є проблеми в обороні, оскільки біля своїх воріт ми дозволяємо супернику надто багато», - додав фахівець.

Також Маркевич зауважив, що на даний момент рівень вітчизняної першості залишає бажати кращого.

«Тому багато наших футболістів поїхали виступати у європейські чемпіонати. І цей фактор теж підтверджує силу нашої національної команди. Хочеться, щоб у найближчій перспективі і з чемпіонату України для наставників збірної був більший вибір виконавців», - пояснив він.

«Але загалом скажу так: тренерський штаб збірної України виконав якісну роботу. У нас у команді достатньо молодих виконавців, які непогано себе зарекомендували, тому перспективу збірної видно неозброєним оком», - підсумував Мирон Богданович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: