Медальна феєрія українських гімнасток на турнірі LA Lights 2019 у США

Медальна феєрія українських гімнасток на турнірі LA Lights 2019 у США

Нікольченко та Дьяченко стали другою та третьою у багатоборстві

На щорічному міжнародному турнірі LA Lights 2019 у США завершився перший змагальний старт цього сезону для української збірної.

Нашу країну на цих змаганнях представили одні з наших найсильніших гімнасток, інформує офіційний сайт Федерації гімнастики України.

Влада Нікольченко показала на цьому старті чотири нові програми. Показавши впевнені для початку сезону виступи, вона завоювала срібло у багатоборстві, золото у вправі зі стрічкою та срібло у вправі з м'ячем.

Упевнені виступи продемонструвала і Олена Дьяченко. Після першого змагального дня вона займала четверте місце турнірної таблиці, проте чисті виступи з булавами та стрічкою дозволили їй піднятися на третю сходинку п'єдесталу у багатоборстві. Крім того, Олена завоювала срібло у вправі зі стрічкою.

Для Вікторії Онопрієнко ці змагання були першими у категорії сеньйорів. Після першого змагального дня Віка займала проміжне друге місце у багатоборстві, однак у підсумку залишилася за крок від п'єдесталу. Тим не менш, вона показала найкращий виступ серед всіх гімнасток з м'ячем, завоювавши золото у цьому виді.

Єва Мелещук у багатоборстві зупинилася на сьомому рядку, однак завоювала бронзу з коронною стрічкою.

На цьому турнірі виступила і наша юніорка 2005 року народження Меланія Тур. Вона стала срібним призером багатоборства, найкращою у вправі зі стрічкою та завоювала бронзу у вправі зі скакалкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: