Новий президент УЄФА збирається прилетіти на матч Україна – Фінляндія

Новий президент УЄФА збирається прилетіти на матч Україна – Фінляндія

Александер Чеферін запланував в Україну один зі своїх перших офіційних візитів на новій посаді

Новообраний президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА), словенець Александер Чеферін, в листопаді планує відвідати з офіційним візитом Україну.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook глава Федерації футболу України Андрій Павелко. «Президент УЄФА Александер Чеферін один із перших своїх візитів здійснить в Україну. Що він мені офіційно підтвердив на недавній зустрічі у штаб-квартирі УЄФА в Ньоні.

Пан Чеферін приїде 11 листопада до Києва, а наступного дня відвідає відбірковий матч Україна – Фінляндія в Одесі, куди офіційно повертається міжнародний футбол за участю збірних команд», – написав Павелко.

Він також додав, що найближчим часом має намір домогтися від УЄФА дозволу на проведення офіційних міжнародних матчів усіх рівнів у Харкові. «Те, що вдалося зробити з Одесою, найближчим часом повторимо і з Харковом. Рішення про товариську гру (Україна – Сербія) вже затверджено. Незабаром повернемо цьому місту право приймати офіційні міжнародні матчі всіх рівнів», – додав президент ФФУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: