Поплічник терористів «ЛНР» з UFC планує марш-кидок на Київ за паспортом

Поплічник терористів «ЛНР» з UFC планує марш-кидок на Київ за паспортом
В Києві вже чекають зрадника

Фанатик «руського миру» став людиною без паспорта

Скандальна зірка UFC Микита Крилов опинився у складній ситуації - фанатик «руського миру» став не потрібний господарям й був викинутий з Москви до окупованих земель Донбасу - в Росії карантин черех спалах коронавірусу.

Там колаборант сидить зараз й не можу зрозуміти, що ж пішло не так. Проте, розгадка є в його словах.

Себе боєць вважає аптрідом. Він має фейковий паспорт від російських проксі, термін дії українських документів в нього сплив, а російський паспорт зраднику ніхто не поспішає робить.

«Я по факту не з України зараз і не з Росії. У мене закордонний паспорт закінчився. Але і в цілому я давно не був у Києві. Десь з 2016 року. Мені б хотілося побачитися зі старими товаришами, зайти в зал, де я тренувався, поспілкуватися з тренерами. Мене ж все одно пов'язують теплі почуття з багатьма людьми. Зараз в Україні можна отримати біометричний паспорт, який спрощує польоти по Європі. У мене і віза американська закінчилася, так що мені в Україну треба потрапити ще і за цим. Візу продовжити. Так що сподіваюся потрапити туди скоро, але через карантин поки нікуди не поїхати», - жаліється посібник терористів.

Крилов визнає, що є у базах зрадників, але все одно сподівається, що українська влада йому пробачить все. Іншого виходу в нього нема, адже в Росії йому вказали на двері: «Вона (історія з оформленням російського громадянства - ред.) злетіла поки. У минулому році мені виділили квоту на отримання дозволу на тимчасове проживання. Але через моїх постійних переміщень вона обнулилася. І з тих пір я не зробив нічого в цьому напрямку».

Відзначимо, що український паспорт - ласий трофей для терористів та їх поплічників на Донбасі та в Криму. Це добре знають й українські спецслцужби, тому періодично виманюють зрадників на велику землю й так формують обмінний фонд.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: