Президент «Олімпіка» підозрює двох гравців клубу у нечесній грі

Президент «Олімпіка» підозрює двох гравців клубу у нечесній грі
Владислав Гельзін. Фото: ФК Олімпік

Гельзін не приховує, що усвідомлено затримує зарплату гравцям через погані результати «Олімпіка»

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін підтвердив, що захисників Владис-Еммерсон Іллой-Аджеті і Темура Парцванію виключили з першої команди і підозрюють у нечесній грі.

У неділю, 15 квітня, ведучі програми «Великий футбол» на телеканалі Футбол 1 висловлювали підозри, що матч між «Чорноморцем» і «Олімпіком» (3:1), що відбувся 7 квітня, міг бути нечистим з боку декількох гравців донецького клубу - захисників Темура Парцванії і Владис-Еммерсон Іллой-Аджеті , яких у грі з «Олександрією» (0:0) не виявилося навіть в запасі.

Владислав Гельзін підтвердив, що у нього теж є такі підозри.

«Ми ж не самі живемо і дивимося, що про нас говорять. Ми бачили, що говорять про наш матч з «Чорноморцем», і зіставляємо це з їх істинним рівнем і можливостями футболістів. Тому ми звернулися в КДК ФФУ з проханням розібратися в ситуації», - коментує Гельзін.

«Це стосується всіх футболістів, хто брав участь в останніх матчах, але про них (Еммерсон і Парцванія) - найбільше. Поки йдеться про те, що Еммерсон повинен надійти в розпорядження дубля, тренуватися і грати. А якщо він не прибуде в молодіжну команду в покладений термін, на нього будуть накладені штрафні санкції за неявку і недотримання умов контракту», - підсумував президент «Олімпіка».

Також Гельзін не приховує, що усвідомлено затримує зарплату гравцям через погані результати «Олімпіка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: