Родина Міхаеля Шумахера випустила офіційну заяву

Родина Міхаеля Шумахера випустила офіційну заяву
Міхаель Шумахер

Сім'я легендарного гонщика звернулася до його прихильників

Рідні Міхаеля Шумахера на офіційній сторінці у соціальній мережі опублікували заяву напередодні 50-річчя семиразового чемпіона Формули-1.

Ось переклад звернення:

«Ми дуже раді, що разом із вами відсвяткуємо 50-річний ювілей Міхаеля, і дякуємо вам від усього серця за те, що ми можемо зробити це разом. Як подарунок йому, вам і нам, Фонд Keep Fighting створив віртуальний музей. Офіційний застосунок «Міхаель Шумахер» (The Official Michael Schumacher App) буде випущений завтра, і таким чином усі ми отримаємо можливість знову побачити його досягнення. Цей застосунок є наступною віхою у наших зусиллях з метою віддати належне йому і вам, його шанувальникам, щоб відзначити його успіхи. Ми сподіваємось, що вам дуже сподобається.

Міхаель може пишатися тим, чого він домігся, і ми також! Ось чому ми нагадуємо про його успіхи виставкою приватної колекції Міхаеля Шумахера у Кельні, публікуємо спогади в соціальних мережах і продовжуємо свою благодійну діяльність. Ми хочемо пам'ятати і відзначати його перемоги, рекорди та моменти його радості.

Ви можете бути впевнені, що він перебуває у найкращих руках, і що ми робимо все, що в людських силах, щоб допомогти йому. Будь ласка, зрозумійте, що ми дотримуємося побажань Міхаеля і зберігаємо таку чутливу тему, як здоров'я – як це було завжди – у конфіденційності. Водночас, ми дуже дякуємо вам за дружбу і бажаємо вам здорового та щасливого 2019 року», - йдеться у заяві.

Нагадаємо, Міхаель Шумахер продовжує долати наслідки травми, отриманої п’ять років тому на гірськолижному курорті у Франції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: