«Шахтар» переманив із «Динамо» двох тренерів і п'ятьох футболістів

«Шахтар» переманив із «Динамо» двох тренерів і п'ятьох футболістів
Олександр Ситник всю кар'єру провів у  «Динамо»

Фахівці пройшли довгий шлях із київською командою і є її вихованцями

Одразу два тренери академії київського «Динамо» перебралися до табору найлютішого ворога «біло-синіх» - донецького «Шахтаря». Крім того, слідом за своїми наставниками гравцями «гірників» став і цілий ряд футболістів.

Мова про Олександра Ситника і Володимира Самбірського, які тренували команду «Динамо» з гравців не старших 15 років. Разом зі своїми підопічними тренери стали чемпіонами України.

Слідом за Ситником і Самбірським в «Шахтар» пішли п'ять футболістів динамівської команди.

Ситник, і Самбірський є вихованцями «Динамо» і займалися в знаменитій академічній групі Павла Яковенка разом з такими футболістами, як Артем Мілевський, Олександр Алієв, Дмитро Воробей, Сергій Пучков, Григорій Ярмаш та інші, однак за першу команду клубу не зіграли жодної гри. Ситник зіграв 12 матчів (2 голи) за дубль «Динамо», 50 матчів (7 забитих м'ячів за «Динамо-2» і 40 (2) - за «Динамо-3», у Самбірського така статистика: «Динамо-2» - 23, «Динамо-3» - 13 (3).

Обидва дуже рано завершили виступи на професійному рівні через травм - у 26 років. Після цього були запрошені в ДЮФШ «Динамо» в якості дитячих тренерів і досягли певних успіхів. Тепер фахівці будуть тренувати молодь «Шахтаря».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: