Ще один син Шумахера рветься виступати у Формулі-1

Ще один син Шумахера рветься виступати у Формулі-1

Мова йде про племінника легендарного Міхаеля Шумахера.

15-річний Девід Шумахер, син Ральфа Шумахера та двоюрідний брат Міка - сина легендарного Міхаеля, успішно виступає у картингу та вже у наступному році дебютує у Формулі-4.

«Не хочу багато говорити про те, чого йому вдасться домогтися у перспективі, але наприкінці серпня він добре впорався зі своїми першими тестами у Формулі-4», - розповів його батько Ральф в інтерв'ю Sport Bild .

За словами самого Девіда, він однозначно хоче виступати у Формулі-1.

«Сподіваюся, за хорошу команду. І мені б хотілося потрапити туди разом з моїм двоюрідним братом Міком Шумахером», - зауважив він.

Коли Мік Шумахер дебютував у молодіжних серіях, інтерес до нього був дуже великий, але син семиразового чемпіона непогано впорався з випробуванням.

Девід вважає, що прізвище Шумахер зовсім не дає жодної переваги: «Я відчуваю деякий пресинг. Просто очікування вже зараз високі, адже Мік показує дуже хорошу швидкість. З цієї причини я кілька років виступав під дівочим прізвищем мами, Брінкманн».

Коли Девіда запитали, з кого він бере приклад, він з готовністю відповів:

«Зрозуміло, що з батька та, звичайно, з дядька, з Міхаеля Шумахера, просто тому, що він - найуспішніший гонщик всіх часів і сім разів ставав чемпіоном світу. Але мій батько - теж дуже хороший гонщик. Проте, я не хочу порівнювати себе з ними і вважаю за краще бути самим собою».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: