У ФФУ прокоментували можливість проведення товариського матчу між Україною та Росією

У ФФУ прокоментували можливість проведення товариського матчу між Україною та Росією
Фото взяте з сайту politeka.net

«Матч Україна з Росією тільки після зустрічі з марсіанами»: у ФФУ посміялися над ініціативою Sport for al

Міжнародна організація Sport for all запропонувала провести товариський матч між Росією й Україною у 27-му річницю встановлення дипломатичних відносин між країнами.

Звернення з даною ініціативою буде відправлено російській та українській федераціям футболу наступного тижня.

«Ми вже підготували відповідне звернення до Російського футбольного союзу і Федерації футболу України. Спорт – це дружба, і, незважаючи на те, що він повинен залишатися поза політикою, він є важливою складовою для налагодження відносин. Гра повинна відбутися на нейтральній території, наприклад, у Сербії, яка з логістичної точки зору є зручним місцем як для українських, так і для російських уболівальників. Ми сподіваємося, що всі сторони нас почують і підтримають цю ініціативу», - заявив голова Sport for all Яніс Кузінс.

У свою чергу, Федерація футболу України посміялася над ініціативою щодо проведення товариського матчу «жовто-синіх» з командою Росії.

«Товариський матч Україна - Росія найближчим часом? У нинішніх умовах тільки після матчу «збірна України - збірна планети Марс». Це справді було смішно. Хочете посміятися ще? Знайдіть у пошукових системах інформацію про «голову Sport for all» Яніса Кузінса. Зокрема, його висловлювання на тему «руського миру» ... Далі без коментарів ... Бажаємо всім вдалого завершення робочого тижня!» - написали представники ФФУ на сторінці організації у Facebook.

Зазначимо, що УЄФА у 2014 році, після початку подій у Криму та на Донбасі, прийняв рішення, з міркувань безпеки, розводити російські йукраїнські команди в усіх турнірах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: