У Києві планують побудувати 4 нові великі спортивні об’єкти

У Києві планують побудувати 4 нові великі спортивні об’єкти

Наразі вирішуються питання щодо можливості відведення 4-х земельних ділянок під будівництво

У найближчі роки Київ планує збудувати 4 великі спортивні об’єкти, серед яких - центр олімпійської підготовки.

Наразі з профільними департаментами відпрацьовується питання щодо можливості відведення земельних ділянок під будівництво.

Про це повідомив новопризначений заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, начальник управління молоді та спорту КМДА Вадим Гутцайт під час прес-брифінгу, інформує прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Цьогоріч фінансування на діяльність дитячих спортивних шкіл у порівнянні з минулим роком збільшено на 25 мільйонів, і складає майже 107 мільйонів гривень», – розповів він.

«Я переконаний, що місто має планувати нові спортивні об’єкти. І наразі ми з іншими профільними департаментами відпрацьовуємо питання щодо можливості відведення 4-х земельних ділянок під будівництво нових спортивних споруд», - зазначив Гутцайт.

Він додав, що передусім планується збудувати Льодову арену на вул. Д. Щербаківського, 58-А, фізкультурно-оздоровчий комплекс на вул. Маршала Якубовського, 7-А, спортивний комплекс із льодовою ареною на вул. В. Порика, 7-9  і центр олімпійської підготовки – на вул. Тростянецькій, 60.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: