У Криму очікують, що УЄФА виділить на розвиток футболу у регіоні 1 млн євро

У Криму очікують, що УЄФА виділить на розвиток футболу у регіоні 1 млн євро

Візит представників УЄФА у Крим перенесли на початок жовтня.

Візит групи представників Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в анексований Крим планується на початку жовтня 2017 року.

Про це повідомляє російське агентство «ТАСС» з посиланням на президента Кримського футбольного союзу (КФС) Юрію Ветоху.

Раніше Ветоха повідомляв, що представники УЄФА мали намір відвідати Крим з 10-го по 20-е вересня.

«Перенесення візиту пов'язане з позачерговим конгресом УЄФА, який пройде 20 вересня у Швейцарії. У зв'язку з цим їхній приїзд очікуємо на початку жовтня. Очолить делегацію, як і планувалося, директор департаменту національних асоціацій УЄФА Зоран Лакович», - сказав Ветоха.

Очікується, що у Криму представники УЄФА оглянуть місця, де планують облаштувати футбольні поля, після чого буде прийнято рішення про виділення фінансування з боку УЄФА.

«Нам би хотілося, щоб все, що було заявлено з боку УЄФА про розвиток кримського футболу, втілилося у життя. Йдеться про мільйон євро, який виділяється на Крим. Ми запропонуємо, зі свого боку, як ми бачимо витрачання цих коштів, а вони вже будуть приймати рішення», - зазначив він.

Ветоха також повідомив, що перед візитом на півострів делегація УЄФА відвідає материкову частину України.

У Криму планують облаштувати чотири футбольні поля - у селищі Леніно, Сімферополі, Севастополі та Джанкої. Будівництво проводитиметься на умовах співфінансування. Частина коштів повинні виділити з місцевого бюджету, УЄФА профінансує придбання штучного покриття для полів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: