Українські легкоатлети продовжують ставити особисті рекорди на міжнародних змаганнях

Українські легкоатлети продовжують ставити особисті рекорди на міжнародних змаганнях

14 лютого Острава приймала турнір Czech Indoor Gala

До основного національного турніру зимового сезону, чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні, лишаються лічені дні. А тим часом спортсмени продовжують виступи на міжнародній арені. Одним з таких турнірів стала Czech Indoor Gala, яку 14 лютого приймала Острава.

Анна Плотіцина  перемогла з бігу на 60 метрів з бар’єрами, повторивши особистий рекорд – 7,99 с. За такий же час вона бігла 17 лютого 2015 року у Лодзі. До фіналу вийшла також Ганна Чубковцова  і фінішувала у ньому восьмою (8,49 с).

Юлія Чумаченко  стала другою зі стрибків у висоту. Подолавши з другої спроби 1,88 м, вона залишила позаду американку Ініку МакФерзон. А перемогла чешка Мікаела Груба (1,90 м).

У фінал з бігу на 60 метрів пробилися відразу дві українки. Вікторія Кащєєва  фінішувала шостою з найкращим результатом сезону. Її 7,37 с стали до того ж нормативом на чемпіонат Європи у приміщенні, який 3-5 березня прийматиме Белград. Христина Стуй була восьмою (7,45 с). Перемогла Гейон Еванс з Ямайки (7,20 с). На стадії першого кола зупинилася Марія Мокрова  (7,57 с). У змаганнях серед чоловіків не вдалося пробитися до фіналу Володимиру Супруну (6,80 с), а переміг тут з рекордом Бахрейну у приміщеннях Ендрю Фішер (6,57 с).

Василь Коваль фінішував восьмим з бігу на 1500 метрів, встановивши особистий рекорд – 3.47,34 хв. Зазначимо, що швидше на змаганнях Коваль не бігав не лише у манежі, а й на стадіоні. Раніше його найкращим результатом просто неба були 3.47,92 хв, показані ще 2015 року. Володимир Киц  цього разу виступив у ролі пейсмейкера. Переміг з особистим рекордом угорець Тамаш Казі (3.40,62 хв).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: