Український фігурист Паніот невдало дебютував на «дорослому» Гран-прі

Український фігурист Паніот невдало дебютував на «дорослому» Гран-прі
Ярослав Паніот

У Японії Ярослав став 12-м, останнім

20-річний український фігурист Ярослав Паніот невдало виступив на етапі свого першого «дорослого» Гран-прі у Хіросімі (Японія).

За дві програми він набрав 173.64 балів і посів 12-те, останнє місце у турнірі чоловіків, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Довільну програму  учень В’ячеслава Загороднюка відкатав з численними помилками. На початку виступу у нього стався збій під час виконання фліпа у чотири оберти. Після цього спортсмен успішно впорався з каскадом 4Т+2Т, але з рештою стрибкових елементів він зазнав невдачі.

Причому, у другій половині програми Ярослав уже практично не боровся. За довільну він отримав 105.05 балів, втративши два бали на падінні та порушенні часу.

Перед стартом тренер фігуриста В’ячеслав Загороднюк в інтерв’ю заявив, що на цьому турнірі не ставитиме перед своїм учнем завдання чисто виконати багатообертові стрибки, оскільки той ще не подолав наслідки серйозної травми.

Перемогу на «домашньому» льоду здобув японець Шома Уно з результатом  276.45. Друге місце у росіянина Сергія Воронова – 254.28, третє – у Маттео Ріццо з Італії – 224.71.

У спортивних танцях українці Олександра Назарова та Максим Нікітін виконали свою програму не без помарок, отримавши, зокрема, низькі рівні за танго романтика. Із 60.20 балами вони посідають восьме місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: