Ультрас «Динамо» з подарунками відвідали дитячий будинок на Чернігівщині

Ультрас «Динамо» з подарунками відвідали дитячий будинок на Чернігівщині

Уболівальники київського клубу планують завітати до дітей-сиріт під Новий рік

Найактивніші прихильники київського «Динамо» відвідали дитячий будинок на Чернігівщині та подарували подарунки дітям-сиротам.

Про це повідомляється у спільноті «WBC Ультрас Динамо» у Facebook.

«Тиждень тому ми нашим дружним колективом зібралися у центрі столиці, щоб вже вкотре створити діткам, які позбавлені батьківського тепла, хоча б маленьке свято. Їхати ми мали у дитячий будинок, який розташований у селі Хмільниця на Чернігівщині. Всі речі, які були зібрані протягом декількох тижнів представниками нашого руху, компактно були завантажені до двох автомобілів.

Це була перша поїздка до цього дитячого будинку, і вона носила ознайомчий характер. Ми хотіли познайомитися з дітьми, поспілкуватися з ними, почути їхні побажання щодо нашого наступного візиту до них. Дітки охоче спілкувалися з нами під час гри, яку ми проводили з ними.

Малі охоче долучалися до гри, клеїли та малювали свої мрії. Тож ми плануємо вже взимку повернутися до них, і здійснити хоча б деякі дитячі мрії. Незабаром буде список і побажання дітей, і план дій до Нового року», - йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: