Валентіно Россі всьоме виграв Monza Rally Show

Валентіно Россі всьоме виграв Monza Rally Show

Цього року найголовнішим конкурентом італійця був Теему Сунінен

Легенда MotoGP Валентіно Россі знову став переможцем Monza Rally Show, продемонструвавши найкращий час на всіх дев’яти спецділянках.

Перемога Россі означає, що відтепер у переліку найуспішніших пілотів на цій гонці він займає першу позицію з відривом у дві перемоги над Ріналдо Капелло. Також тут успіх святкували такі зірки, як Себастьян Льоб та Роберт Кубіца.

Для Россі це четверта перемога поспіль. Він виступав на поточній версії Ford Fiesta WRC, а головним конкурентом був постійний учасник чемпіонату світу з ралі Теему Сунінен.

Проте досвід саме в цій гонці дозволив Россі перемогти із перевагою в одну хвилину. На восьмій спецділянці Сунінен показав однаковий час із Россі, проте на інших відрізках він поступався. Окрім того, він запам’ятався помилкою в одній із шикан на трасі в Монці.

Третє місце в гонці посів співробітник Suzuki у MotoGP Роберто Брівіо – брат керівника команди Давіде.

Також у гонці взяв участь Давіде Вальсеккі, чемпіон GP2 2012 року, проте зараз більше відомий як коментатор різних гоночних подій. Він виступив у класі R5 та посів там 24-те місце, а у загальному заліку був 37-м.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: