Йоахім Лев: «Якщо чесно, не був здивований грою України»

Йоахім Лев: «Якщо чесно, не був здивований грою України»

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Лев прокоментував перемогу своєї команди над Україною.

Наставник «бундестім» зазначив тиск на команду з боку збірної України на післяматчевій прес-конференції, повідомляє football.ua.

«Це була дуже інтенсивна гра. Ми багато бігали в першому таймі, натрапили на пару проблем. Ми втратили кілька важливих моментів, але не змогли впоратися з цим у другому таймі. Але ми розуміємо, що суперник також втратив багато сил, втомився. Зрештою, ми змогли впоратися з тиском і забити. У нас дуже технічні гравці, і, вважаю, це допомогло нам переграти суперника і забити», — почав тренер німців.

«Хотів би сказати, що наш воротар впорався з дуже складним завданням, витягнув непрості м'ячі, і ми змогли побачити в аналізі нашого суперника, що стандартні положення Україна використовує дуже добре. Так, Швайнштайгер забив гол. Останні два-три тижні він посилено готувався, тепер повернувся і зміг показати відмінний футбол», - продовжив Лев.

«Ми повинні розгорнути нашу гру в захисті. Думаю, нам потрібно продовжувати працювати, тренуватися. Захист сьогодні зіграв добре, ми грали компактно і змогли відбивати атаки українців. Боатенг провів дуже сильний матч і надійно закрив центральну зону», — зазначив тренер.

«Якщо чесно, не був здивований грою України, тому що ми проаналізували їх гру за останні два роки. Це міцна, сильна команда з хорошим захистом. У них дуже швидкі фланги. Багато футболісти виступають за «Динамо» і «Шахтар», які виступають у Лізі чемпіонів. Ми очікували такого рівня гри від них. В України попереду мінімум два шанси, щоб вирішити завдання виходу з групи», - зауважив фахівець.

«Думаю, ми можемо порівняти тип ігри України зі збірною Польщі. Наступна гра буде складною для нас», — підсумував наставник збірної Німеччини.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: