«Динамо» вдома зіграло внічию з «Шахтарем»

«Динамо» вдома зіграло внічию з «Шахтарем»

22 жовтня відбувся центральний матч 13-го туру української Прем'єр-ліги

У неділю, 22 жовтня, відбувся центральний матч 13 туру чемпіонату України, в якому «Динамо» на НСК «Олімпійський» приймало донецький «Шахтар». Доволі цікавий факт, що вперше за довгий час в основному складі «гірників» вийшло більше українців, ніж у «Динамо». А все завдяки натуралізації Марлоса. Команди вже зустрічалися у першому колі, тоді кияни у Харкові святкували перемогу з рахунком 1:0.

Останній раз «Динамо» перемагало в УПЛ ще 17 вересня, а після у команди Хацкевича почався спад. Віце-чемпіон України двічі зіграв внічию и один матч програв. Не вийшло здобути жадану перемогу і в сьогоднішньому протистоянні.

Обидві команди підійшли до матчу майже в оптимальних складах, варто лише відзначити дві втрати у «Динамо», адже після гри з «Янг Бойз» у Лізі Європи травмувалися Віда та Сидорчук. Щодо самого матчу, то охарактеризувати його можна одним виразом: багато боротьби - мінімум моментів. Що тут говорити, адже перший удар в напрямку воріт на дві команди відбувся лише на 25-й хвилині матчу - Мбокані зі штрафного пробив точно в руки П'ятову, на що «Шахтар» згодом відповів пострілом від Тайсона в руки Коваля.

.jpg_36Гонсалес та Бутко у боротьбі за м'яч. Фото:прес-служба Шахтаря

Також можна згадати штрафний від Морозюка, але на відміну від матчу з «Янг Бойз» Миколі забити зі стандарту не вдалося. У підсумку рахунок на табло так і не був відкритий і команди пішли на перерву.

Не особливо змінилася картина матчу і в другому таймі. Команди грали доволі обережно, створюючи мінімум моментів. Знову втратив шанс забити зі стандарту Морозюк, але цього разу хавбек киян пробив точно в руки П'ятову. Додав у нападі Мораєс, якого Хацкевич випустив замість непомітного Буяльського. Бразилець мав дві непогані нагоди, однак перший його удар головою парирував П'ятов, а другий постріл пройшов повз ворота.

На 75-й хвилині Хацкевич випустив Бєсєдіна і «Динамо» взагалі почало грати в три форварда. Втім, і цього виявилося недостатньо. «Шахтар»у свою чергу також нічого гострого біля воріт Коваля у другому таймі не створив. Можна згадати постріл від Фреда зі штрафного і удар Марлоса, але в обох епізодах голу глядачі не побачили.

1Гармаш та Бернард. Фото: прес-служба Шахтаря

Як результат, доволі справедлива нічия 0:0, яка стратегічно більше на користь «Шахтаря», який продовжує лідирувати в таблиці УПЛ, випереджаючи киян на 7 балів.

Українська прем'єр-ліга

13-й тур

«Динамо» - «Шахтар» 0:0

«Динамо»: Коваль, Кендзьора, Кадар, Хачеріді, Морозюк (Бєсєдін, 76), Гармаш, Корзун, Буяльський (Мораєс, 55), Піварич, Мбокані, Гонсалес

«Шахтар»: П'ятов, Ракицький, Ордець, Бутко, Ісмаїлі, Бернард (Дентіньо, 22), Степаненко, Марлос (Алан Патрік, 85), Фред, Тайсон, Феррейра.

Попередження: Мбокані (36), Гонсалес (43), Тайсон (52), Хачеріді (70)

Standings provided by Sofascore LiveScore

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: