Горлова: «Повх не тренувалася з командою навіть перед Іграми»

Горлова: «Повх не  тренувалася з командою навіть перед Іграми»

Історія з українською байдаркою-четвіркою набирає обертів.

Українська байдарочниця Анастасія Горлова, яка не потрапила до складу олімпійської збірної України, в соціальній мережі Facebook прокоментувала скандальну історію про формування складу жіночої байдарки-четвірки на Іграх в Ріо.

«Система відбору була порушена і так, так як в положенні по Кубку України було зазначено, чия двійка переможе, той тренер і формує четвірку, оскільки перемогла двійка Олексія Семикіна, то і четвірку мав формувати він, що йому не дали зробити, і ще кілька разів переписали положення. І на Кубку світу де наші дівчата посіли друге місце - беларусок не було, а натомість були німкені, яких не було на першому Кубку світу, де наші перемогли.

І ще, як вам фраза «розіграйте лоторею», хіба місце в четвірці розігрується в лоторею? Дівчата вже все що могли то "розіграли" і так. Але Міністерство вирішило за них. До всіх Кубків світу вже було вирішено хто буде сидіти в четвірці, точніше хто НЕ буде там сидіти. Кічасову просто випиляли звідти .. не вірите - послухайте ще раз дівчат в інтерв'ю, і їхні емоції!

Невже міністерство (і НОК) думало що в незлагодженому колективі і без тренера буде результат? Повх навіть не  тренуватися з дівчатами безпосередньо перед Олімпіадою, навіть у відсутності Семикіна! Підсумок - медалі немає, а могла б бути. І навіть не бронзова ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: