Карантин із користю. 10 мобільних додатків, які допоможуть удосконалити тіло

спорт
Карантин із користю. 10 мобільних додатків, які допоможуть удосконалити тіло
Свята завершуються і вже треба задуматися по красу тіла

«Главком» зібрав найрейтинговіші з безкоштовних програм для тренувань

Тривале перебування на карантині фізичній активності не сприяє. То м’яко кажучи. В формі тримаються лише ті, хто звик займатися спортом регулярно, незалежно від обставин і без додаткових мотиваторів , а ще ті, хто тренується за компанію. Гірше тим, хто звик тренуватися у тренажерних залах чи фітнес-клубах, під керівництвом професійних тренерів. І хоч на сторінках компаній у соціальних мережах проводяться постійні онлайн-тренування, далеко не кожен навіть із постійних клієнтів їх регулярно переглядає. Часто на заваді стає відсутність потрібного обладнання. 

Універсальним помічником для більшості не причетних до спорту людей за нинішніх умов є мобільні додатки, з допомогою яких можна притримуватися певного режиму тренувань і харчування, контролювати кількість спалених калорій та власну вагу.

«Главком» виборав десять найкращих мобільних додатків з комплексами тренувань, як комбінованих, так і окремо для чоловіків чи жінок та на різні групи м’язів. Усі додатки безкоштовні і завантажувалися користувачами в усьому світі не менше десяти мільйонів разів.

Схуднення за 30 днів


Цю програму завантажило понад 50 млн користувачів. Вона призначена для безпечного та швидкого схуднення. «Схуднення за 30 днів» пропонує не лише систематичні вправи, а й плани дієт. Сотні користувачів у коментарях підтверджують, що програма допомагає поліпшити здоров'я та фізичну форму. Дані особистих тренувань та калорії можна синхронізувати з Google Fit. Анімація та відео інструкція допомагає переконатися, що вправи виконуються правильно. Додаткове спорядження не потрібне, тренування легко проводити вдома або в будь-якому іншому місці та в будь-який час.

Процес схуднення можна відстежувати за допомогою графіків і чітко вираховувати калорії. Крім того, можна встановлювати цілі для підвищення мотивації. Хоча інтенсивність тренувань збільшується поступово, варто не забувати робити перерви кожних три дні, щоб тіло могло звикнути.

Програма схуднення для жінок


Програма тренувань допомагає спалювати жир на животі. В інший час вона платна, але в умовах пандемії розробник пішов на зустріч і зробив усі преміум-тренування безкоштовними для всіх користувачів до 1 липня 2020 року.

Два-семихвилинні швидкі тренування та інтервальні вправи високої інтенсивності дозволяють худнути і підтримувати форму в будь-який час і в будь-якому місці. Відстежувати спалені калорії і хід втрати ваги можна на графіках. Додаткове спорядження для занять не потрібне – достатньо просто використовувати вагу власного тіла. Розроблена професійним тренером з фітнесу, програма має чотири рівні складності як для початківців, так і для професіоналів. Більшість вправ можна виконувати, де завгодно, навіть у ліжку.

Тренування тіла за 30 днів


Найкраща програма 2016 року за версією Google Play, яка покращується самостійно. Вона передбачає тренування вдома для будь-кого будь-коли. Програма професійного фітнес-тренера «Тренування тіла 30 днів» допомагає поліпшити фізичну форму і здоров’я за допомогою науки. 

Розробники підкреслюють, що запис кожного тренування проводиться автоматично, дозволяє приймати щоденні виклики. Додаток містить яскраве відеокерівництво. Збільшення інтенсивності вправ відбувається крок за кроком. Пропонується три цикли тренувань, розраховані на 30 днів кожен – для пресу і всього тіла.  

Тренування для сідниць


Додаток для тих, кому важко тренувати сідниці та ноги. Розробник наголошує, що правильне положення тіла під час занять – це найважливіший аспект створення підтягнутих ніг і пружних сідниць. Зазвичай вправи мають бути націлені на три найважливіші групи м'язів: сідниці, стегна та ноги. План тренувань розрахований на 30 днів, не потребує спеціального спорядження. Щоденні заняття займуть не більше десяти хвилин. Кожна вправа супроводжується анімацією та відеоінструкціями. Тренування підходять усім, як початківцям, так і професіоналам.

Прес за 30 днів


Розробник обіцяє шестикубикові контури живота всього за місяць. Тренування розраховані максимум на десять хвилин щодня і доступні навіть для початківців. Додаток пропонує три рівні планів. При цьому вправи розмаїті, що позбавляє користувачів відчуття рутини й монотонності. 

Тренування для чоловіків

Вважається, що це найкраща програма для схуднення для чоловіків та скидання ваги вдома. Розрахована на місяць зі щоденними п’яти-десятихвилинними тренуваннями програма дозволить спалити жир на животі, зменшити чоловічі цицьки і позбутися «рятівних кіл». Варіант із незначним навантаженням підходить для людей із зайвою вагою та тих, хто має проблеми із суглобами. Розроблені професійним тренером із фітнесу тренування зосереджені на проблемних місцях чоловіків: животі та грудях, і допомагають досягти швидкого скидання ваги та накачати прес. Вправи теж різні і не викликають звикання.

Додаток дозволяє створити власний набір вправ із понад 30 тренувань. Якщо у людини травмоване коліно чи спина, вона може замінити небажані вправи. Також можна налаштовувати порядок вправ і час відпочинку. Щоб досягти оптимальних результатів, користувачам рекомендують дотримуватися низькокалорійної дієти.

Сім хвилин тренування


Найелементарніший комплекс вправ
спрямований на те, щоб схуднути і поліпшити серцево-судинну функцію. Додаток включає найвідповідніші вправи для звичайних людей, які кожен може виконати в будь-який час в будь-якому місці і всього за сім хвилин. Заняття безпечні та ефективні, включають вправи для м’язового тонусу та аеробний фітнес. Кожна вправа розрахована на 30 секунд, з десяти секундними перервами. Для виконання потрібні тільки стілець і стіни.

Plank Workout at home


Цей додаток пропонує різні варіанти планок, щоб допомогти схуднути, набратися сили та отримати міцнішу поставу. Комбінування статичних та динамічних планок допомагає швидко спалити жир. Користувачам пропонується семихвилиннний курс занять протягом 30-ти днів і він підходить як чоловікам, так і жінкам. Планка дозволяє не лише худнути, а й одночасно тримати в тонусі усі групи м’язів, включаючи серцеві, вдосконалює гнучкість, оскільки розтягує задні м’язові групи. Планка – найкращий вибір для людей зі слабкими колінами, оскільки вони не тиснуть на коліна. Також ці заняття дозволяють зменшити біль у спині і не несуть ризику отримати травму хребта. Планка прискорює метаболізм.

Arm Workout – Biceps Exercise


Arm Workout розроблений професійними тренерами з фітнесу
, щоб допомогти людям накачати руки. Додаток пропонує короткі та ефективні тренування на руки, для розвитку м'язів рук. Пропонуються щоденні десятихвилинні занятті з навантаженнями на біцепси та трицепси. І що важливо – спеціальне обладнання не потрібне, навантаженням слугує вага власного тіла в домашніх умовах. Також програма містить поради щодо дієти, які вчать правильно та ефективно харчуватися, та поради для здоров’я, які допомагають формувати добрі звички та підтримувати форму. 

Тренування м’язів живота


Ще один додаток, який дозволяє попрацювати над пласким животом та зменшити обхват талії. Комплекс тренувань теж розрахований на 30 днів. Щодня пропонується різний комплект вправ, а поради віртуального тренера дозволяють підвищити ефективність занять.

Іван Вербицький, «Главком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: