Перша поразка «Дніпра», перемоги «Білого Барсу» та «Донбасу». Огляд 6-го туру Української хокейної ліги (відео)

Перша поразка «Дніпра», перемоги «Білого Барсу» та «Донбасу». Огляд 6-го туру Української хокейної ліги (відео)
Фото ФХУ

Херсонський клуб вперше у сезоні втратив очки

У 6-му турі Української хокейної ліги «Дніпро» зазнав першої поразки у сезоні – від кременчужан у серії післяматчевих кидків.

Водночас, «Донбас» реабілітувався у Харкові за дві попередні поразки, а «Білий Барс» в овертаймі вирвав перемогу у «Крижаних Вовків», інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

«Дніпро» – «Кременчук» – 2:3 Б (0:0, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1)

У Херсоні на старті 6-го туру Української хокейної ліги відбулася справжня бійня між лідерами турнірної таблиці – «Дніпром» і «Кременчуком».

Увесь поєдинок команди боролися на кожному клаптику майданчика та не хотіли віддавати три очки противнику. Дуже стійко та надійно у воротах відіграли голкіпери клубів Олег Петров і Микита Гордюшин, які тримали на замку свої ворота і не давали противникові реалізовувати свої моменти.

Доля поєдинку вирішилася тільки у серії післяматчевих кидків, де удача посміхнулася хокеїстам «Кременчука», а вирішальний кидок на свій рахунок записав капітан «містян» Тимур Гриценко.

МХК «Динамо» – «Донбас» – 3:6 (0:2, 1:1, 2:3)

У Харкові донеччани намагалися реабілітуватися за дві поразки у попередніх турах від «Дніпра» та «Кременчука».

Й у них це сповна вийшло. «Донбас» з початку зустрічі заволодів ігровою перевагою та по ходу поєдинку тільки нарощував свій пресинг. Харківський клуб, у свою чергу, зміг тільки тричі пробити Богдана Дьяченка.

Другий період став найцікавішим відрізком зустрічі, адже харківському клубу вдалося скоротити відставання в рахунку до 3:4 та навіть отримати шанс зрівняти рахунок. Але або втома зіграла своє, або досвід донецької команди переважив молодість колективу Олександра Сеуканда, але зустріч все ж закінчилася з рахунком 6:3 на користь чинного чемпіона України.

У цьому матчі форвард харків'ян Артем Кобіков набрав 50 ювілейне очко у чемпіонатах України.

«Білий Барс» – «Крижані Вовки» – 5:4 ОТ (2:0; 1:3; 1:1; 1:0)

Тур у Білій Церкві закрили аутсайдери турнірної таблиці «Білий Барс» і «Крижані Вовки».

Зустріч видалася досить драматичною, адже ще у середині другого періоду кияни горіли 0:3, але потім змогли зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм.

Однак, у додатковий час удача посміхнулася Євгену Тимченку, який відправив шайбу у ворота Микити Глотова та здобув перемогу для своєї команди у цьому матчі.

Читайте також: Перша перемога МХК «Динамо» і друга поразка «Донбасу». Огляд 5-го туру Української хокейної ліги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: