Верняєв приніс друге «срібло» Україні в Ріо

Верняєв приніс друге «срібло» Україні в Ріо

Гімнаст став другим в особистому багатоборстві.

Україна завоювала другу срібну нагороду на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро! Її приніс Олег Верняєв. 22-річний спортсмен здобув срібло в особистому багатоборстві.

Верняєв дуже добре виступив в перших трьох видах, які не входять до переліку його улюблених. У вільних вправах Олег отримав оцінку 15.033, на кільцях - 15.300, а на коні, котрий підвів його на чемпіонаті світу в Глазго - 15.533. Українець захопив лідерство ще перед своїми коронними видами - опорний стрибком і бруси. З сумою 45.866 наш гімнаст випереджав чинного чемпіона світу та олімпійського чемпіона японця Кохэя Утимуру на 0.467 бала.

Не підвели Верняева опорний стрибок (15.500) і паралельні бруси, які в 2014-му принесли йому золото чемпіонату світу. За бруси судді поставили українцеві 16.100, що дозволило Олегу ще більше відірватися від японця. Перед поперечиною, яка є «коронкою» Утимура, перевага українця становила 0.901 бала.

На останньому снаряді Олег не зміг виступити краще Кохей, Японцеві судді поставили 15.800, а Верняеву рівно на бал менше, залишивши нашого спортсмена зі сріблом.

Відзначимо що бронзову нагороду завоював британець Макс Уитлок, який в суперечці за третє місце випередив росіянина Давида Білявського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: