Окупований Севастополь завмер: вчора містом возили важливого гостя з Москви

Окупований Севастополь завмер: вчора містом возили важливого гостя з Москви

До візиту Медведєва окупанти в Севастополі вимили дороги та перекрили майже все місто

Вчора в окупованому Криму і Севастополі побував прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Його кортеж активно обговорюють користувачі в соціальних мережах. Так, в Інтернеті вже з'явилися відеоролики, на яких можна побачити кортеж з понад двох десятків автомобілів.

У його складі нарахували близько 30 автомобілів. «Ви ще не бачили, як Лаврова супроводжують», - коментують кримчани кортеж московського «гостя». 

Кримські ЗМІ також стверджують, що «немає нічого дивного в тому, що з раннього ранку місто заполонили співробітники ДПС», а практично в кожному дворі на маршруті руху кортежу були присутні працівники російських правоохоронних органів.

Також кримчани в соцмережах розповідають, як ще в ніч на неділю в окупованому Севастополі до приїзду «гостя з Москви» ретельно помили дороги, але лише в тих місцях, де мав проїхати кортеж російського прем’єра.

«Нехай на Жидилова з'їздять, на кільце на 5-ий і повз Сілаевского ринку обов'язково», «А Медведєв, напевно, і не підозрює які в дійсності дороги в Севастополі», - пишуть мешканці міста.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: