Apple відновлює роботу майже 100 магазинів по всьому світу

Apple відновлює роботу майже 100 магазинів по всьому світу
Apple на цьому тижні відновлює роботу магазинів

Всі співробітники магазинів тепер зобовʼязані носити захисні маски, а відвідувачам, які не матимуть своїх масок, надаватимуть захисні засоби

Американська корпорація Apple відновлює роботу мережі власних торгівельних точок, що були закриті на карантин. Наразі відкрито понад 100 крамниць у всьому світі.

Про це повідомляє Applesfera.

«Apple працює над відновленням роботи крамниць у всьому світі, що вже було зроблено більш ніж 100 закладами», - йдеться у повідомленні.

Як повідомила очільниця роздрібної мережі Apple Дейрдре О'Браєн, у Німеччині та Китаї минулого тижня відновили роботу всі торговельні заклади компанії. Цього тижня, зокрема, запрацюють 25 магазинів у США та 12 магазинів в Канаді.

При цьому Apple обмежує кількість своїх співробітників та прагне контролювати дотримання встановленої дистанції між відвідувачами. Також у компанії повідомили, що всі співробітники зобов'язані носити захисні маски, а відвідувачам без масок їх надаватимуть. Також гостям закладів Apple вимірюватимуть температуру.

У січні через поширення коронавірусу компанія закрила понад 50 магазинів у Китаї, почавши відновлювати їх роботу тільки у середині березня. За межами Китаю Apple почала закривати магазини у березні через уведені карантинні обмеження.

Також компанія має намір вже найближчим часом повернути своїх працівників з віддаленої роботи в офіси у два етапи. При цьому Google і Facebook поки дозволили працівникам працювати з дому до кінця року, а Twitter — залишатися на віддаленій роботі хоч і після пандемії.

Раніше Apple представила новий 13-дюймовий MacBook Pro

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: