Біля будинку відомого чорногорського журналіста вибухнув автомобіль

Біля будинку відомого чорногорського журналіста вибухнув автомобіль
Фото з місця події
Фото: BIRN

Садікович вже неодноразово отримував погрози через свою професійну діяльність

У чорногорському місті Бієло-Полє вибухнула бомба в автомобілі перед будинком журналіста Сеада Садіковича, відомого у країні своїми розслідуваннями щодо корупції та організованої злочинності. Про це повідомляє видання Balkan Insight.

Вибух біля будинку журналіста, який працює на телеканалі TV Vijesti, стався у неділю, 1 квітня. В результаті вибуху ніхто не постраждав.

Наразі невідомо, чи був цей вибух спрямований проти Садіковича. За словами журналіста, підірваний автомобіль стояв із суботи на тому місці, де він зазвичай паркує своє авто.

Чорногорська асоціація журналістів раніше попереджала, що Садікович отримував погрози через свою професійну діяльність і закликала владу розслідувати справу.

Цей вибух вже став сьомим цього року у Чорногорії і викликав обурення в соціальних мережах. Громадяни вимагають від влади вжити заходів для припинення насильства та відставки посадовців, які відповідають за безпеку в країні.

Варто відзначити, що через два тижні у Чорногорії відбудуться вибори президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Франції напали на азербайджанського журналіста Рахіма Намазовна, він важко поранений, а його дружина загинула. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: