Французи не бачать в Марін Ле Пен гарного президента

Французи не бачать в Марін Ле Пен гарного президента
Марін Ле Пен

Дані соціологічного опитування ставлять під сумнів ефективність майбутнього з’їзду Національного фронту

Соціологічна компанія Kantar-Sofres-Onepoint провела опитування і дізналась, що 72% французів вважають, що голова Національного фронту Марін Ле Пен не може бути гарним лідером Франції. Про це повідомляє агентство Reuters.

Крім того, більше половини опитаних вважають, що очільниця Національного фронту не зможе об’єднати всі правоцентричні сили країни і прийти до влади. В 2017 році Марін Ле Пен і Національний фронт не змогли добитися успіхів на виборах президента і парламенту країни, зважаючи на підтримку ЄС і єдиної валюти серед населення. Наслідком цього стало те, що новий очільник партії Республіканці Лоран Вок’є зміг послабити позиції Марін Ле Пен.

Оприлюднені дані соціологічного опитування ставлять під питання ефективності майбутнього з’їзду політичної сили, який запланований на 10-11 березня. Під час з’їзду планувалося презентувати нову програму і назву політичної сили.

Нагадаємо, нолова Національного фронту Франції, який цього року відзначає 45 років із часу створення, має намір цього тижня представити нову назву цієї політичної сили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: