Карантин в Італії призвів до зростання злочинності. Люди крадуть їжу з супермаркетів

Карантин в Італії призвів до зростання злочинності. Люди крадуть їжу з супермаркетів
Значна частина людей у південних регіонах країни працювали нелегально, тож під час карантину вони залишилися без роботи

У соціальних мережах людей закликають до масових протестів і грабежів

В Італії відчутно зростає кількість грабежів на тлі тривалого карантину в країні. Епідемія коронавірусу зачепила здебільшого багаті райони півночі країни, тож порівняно бідний південь пандемію відчуває передовсім економічно.

Значна частина людей у південних регіонах країни працювали нелегально, тож під час карантину вони залишилися без роботи. Про це пише видання CNN.

Крім позбавлення самого джерела заробітку, люди не можуть вимагати компенсації та допомоги по безробіттю. Усе через те, що раніше вони працювали нелегально.

Через це люди подекуди відмовляються платити за продукти на касах супермаркетів. У соціальних мережах людей закликають до масових протестів і грабежів. А в провінції Апулія навіть викрали вантажівку, яка доставляла їжу.

Поліція розповідає, що розуміє скрутну ситуацію людей, які втратили роботу. Втім багато хто з них навіть не звертається по допомогу через почуття власної гідності.

У світі станом на ранок 5 квітня зафіксовано 1 мільйон 202 тисячі 435 випадків коронавірусної інфекції Covid-19, при цьому 64 729 осіб померли, одужали 246 638 людей. В Італії коронавірус на цей час виявлено у 124 632 осіб, з них 15 362 померли, 20 996 осіб одужали.

Нагадаємо, ціни на лимони в Україні йдуть на рекорд.

Як повідомлялося, в Росії почалися продуктові погроми.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: