Карантин в розкішних апартаментах: швейцарський готельєр запустив програму для багатих

Карантин в розкішних апартаментах: швейцарський готельєр запустив програму для багатих

Номер в швейцарському готелі Le Bijou 

Фото: Instagram

Карантинні апартаменти доступні за ціною від 200 до 800 швейцарських франків за добу

Швейцарський готельер запустив в своїй мережі програму Covid-19 Service для багатих клієнтів, які перебувають на карантині через коронавірус.

Усім клієнтам мережа Le Bijou Hotel & Resort пропонує перебування в повній ізоляції. Сервіс співпрацює з приватною медичною службою і пропонує розкішні карантинні апартаменти з доставкою їжі, комплексом медичних послуг, а також проведенням тесту на наявність коронавірусної інфекції Про це пише Bloomberg.

З моменту запуску сервісу минулого тижня, компанія зареєструвала п’ять замовлень для нового сервісу Covid-19. Зокрема, такі апартаменти доступні в Цюріху, Цузі і Люцерні за ціною від 200 до 800 швейцарських франків  за добу. Всього мережа має 42 такі номери, і зараз вже близько половина з них зайнята. Клієнтів двічі на день може відвідувати медична сестра за додаткові 800 франків в день, проведення тесту на вірус коштуватиме 500 франків

Раніше повідомляли, що пандемія коронавірусу може призвести до того, що 50 млн людей, які працюють у сфері туризму по всьому світу, можуть втратити роботу. Про це свідчить прогноз Всесвітньої ради з подорожей і туризму (WTTC).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: