КНДР продовжує удосконалювати свої ракети — розвідка США

КНДР продовжує удосконалювати свої ракети — розвідка США
Кім Чен Ин

Північна Корея продовжує поліпшувати системи управління озброєння

КНДР працює над удосконаленням керованості своїх міжконтинентальних балістичних ракет. Про це повідомив чиновник в адміністрації США, інформує CNN.

Згідно з останніми даними американської розвідки, Північна Корея продовжує поліпшувати системи управління озброєння, яке допомогло б їм наносити удари по конкретним цілям.

Як повідомив офіційний представник адміністрації США, протягом зимових Олімпійських ігор в Південній Кореї було досягнено деяких успіхів у дипломатичних відносинах між Сполученими Штатами та КНДР.

Проте, за його словами, в КНДР досі намагаються вирішити технічні проблеми, щоб їх ракети поверталися в атмосферу Землі після запуску.

Раніше адміністрація президента США оголосила про рішення запровадити додаткові санкції проти Пхеньяна. Президент США Дональд Трамп заявив, що санкції, наразі запроваджені проти КНДР, є найпотужнішими обмежувальними заходами, які Вашингтон будь-коли застосовував проти іноземної держави. Трамп також заявив, що готовий до «жорстких» дій, якщо санкції не підштовхнуть КНДР до припинення розробки ядерної зброї і балістичних ракет. «Якщо це не дасть результатів, то перейдемо до фази номер два. І це може бути жорстко», - додав президент США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: