Названо найбільш ранні симптоми коронавірусу

Названо найбільш ранні симптоми коронавірусу
Відчуття слабкості, тяжкості, початок ломки, тремору, з’явився біль в очах і підвищена стомлюваність, а температура при цьому не підвищується

Стан, близький до абстинентного синдрому – може бути першим симптомом прояву коронавірусу

Володимир Зайцев, лікар-отоларинголог вищої категорії, назвав симптоми коронавірусу, які найчастіше спостерігаються у хворих в перші два-три дні. Про це він розповів в інтерв’ю одному з телеканалів.

Лікар сказав, що варто уважно ставитися до свого самопочуття, особливо, якщо людина спостерігає у себе стан, близький до абстинентного синдрому, але при цьому не вживав будь-яких спиртних напоїв напередодні. Фахівець відзначив, що це може бути першим симптомом прояву коронавірусу: «Відчуття слабкості, тяжкості, початок ломки, тремору, з’явився біль в очах і підвищена стомлюваність, а температура при цьому не підвищується».

Вже після цього йдуть головні ознаки захворювання. Лікар пояснив, що потім інфекція опускається до глотки і гортані, викликаючи подразнення в горлі, а потім до трахеї, що призводить до відчуття спазму і задухи. Фахівець відзначив, що якщо людина відчуває нестачу повітря, асфіксію, то інфекція вже опустилася в бронхи, і ситуація вимагає негайної медичної допомоги.

Нагадаємо, вчені виявили новий спосіб передачі коронавірусу.

Як повідомлялося, медики виявили нову смертельну небезпеку від коронавірусу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: