Нетаньяху похвалив ізраїльську авіацію за атаку у Сирії

Нетаньяху похвалив ізраїльську авіацію за атаку у Сирії
Голова уряду Ізраїлю Беньямін Нетаньяху

Прем'єр-міністр Ізраїлю не став прямо коментувати авіаудар у Сирії

Голова уряду Ізраїлю Беньямін Нетаньяху похвалив своїх військових після того, як ізраїльські ВПС вдарили по цілям у Сирії.

Про це пише Aawsat.

«Прем'єр-міністр Ізраїлю Бенджамін Нетаньяху похвалив у середу своїх військових після того, як ВПС вдарили по цілям біля сирійської столиці - Дамаску», - йдеться у повідомленні.

Він також повторив своє часте твердження, що Ізраїль не дозволить Ірану встановити постійну військову присутність у Сирії, а вихід військ США з Сирії не вплине на діяльність Ізраїлю в сусідній країні.

Нетаньяху не став прямо коментувати авіаудар у Сирії, але заявив, що Ізраїль постійно діятиме для стримування Ірану «в тому числі і сьогодні».

Голова уряду додав, що можливості військово-повітряних сил Ізраїлю є сильнішими за багато інших держав та можуть вражати «близькі та далекі цілі».

Нагадаємо, раніше сирійське державне агентство SANA повідомило, що повітряна атака над Дамаском проводилася ізраїльськими військово-повітряними силами. Частину ракет вдалося перехопити, однак кілька сирійських солдатів постраждали.

В Росії заявили, що останні удари Ізраїлю по Сирії загрожували двом цивільним літакам.

До слова, Ліван направить скаргу до Радбезу ООН щодо їзраїльських ракетних ударів по сирійській території.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: