Підозрюваного у вбивстві журналістки Марінової екстрадували у Болгарію

Підозрюваного у вбивстві журналістки Марінової екстрадували у Болгарію
Підозрюваний Северин Красіміров

Зловмисника доправлять до міста Русе, де пред’являть обвинувачення у згвалтуванні та вбивстві і візьмуть під варту

Підозрюваного в убивстві болгарської тележурналістки Вікторії Марінової у середу ввечері доставили з Німеччини у Болгарію.

Про це повідомило агентство БГНЕС.

Літак із підозрюваним Северином Красіміровим приземлився в аеропорту Софії.

В аеропорту посилені заходи безпеки, там розгорнули посилені наряди поліції, жандармерії і судову охорону. Крім того, Красімірова на борту літака супроводжує охорона.

З Софії його доправлять до міста Русе, де пред’являть обвинувачення у згвалтуванні та вбивстві і візьмуть під варту.

Як відомо, поліція Німеччини затримала 21-річного підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві болгарської журналістки. У день убивства журналістки він виїхав з Болгарії до Румунії. Його затримали поблизу Гамбурга. За словами міністра внутрішніх справ Болгарії Младена Марінова, слідчі знайшли на одязі та тілі вбитої журналістки ДНК іншої людини.

Раніше повідомлялося, що у Болгарії у справі про вбивство журналістки Марінової затримали румуна українського походження. Пізніше чоловіка відпустили з-під варти за відсутністю доказів його причетності до злочину.

Нагадаємо, 6 жовтня у Болгарії неподалік від міста Русе було знайдене тіло жорстоко вбитої телеведучої одного з місцевих каналів Вікторії Марінової.  В ОБСЄ шоковані вбивством болгарської журналістки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: