Reuters: КНДР готова обговорити з Трампом денуклеаризацію

Reuters: КНДР готова обговорити з Трампом денуклеаризацію
Північна Корея

За інформацією ЗМІ, офіційні особи США та Північної Кореї нещодавно провели таємні переговори

У Північній Кореї вперше заявили Сполученим Штатам Америки, що готові обговорити денуклеаризацію Корейського півострова під час зустрічі Кім Чен Ина з президентом Дональдом Трампом.

Про це повідомляє Reuters.

За інформацією ЗМІ, офіційні особи США та Північної Кореї нещодавно провели таємні переговори, в яких Пхеньян прямо підтвердив свою готовність провести зустріч.

Зазначимо, впродовж багатьох років КНДР заявляла, що може розглянути питання про відмову від свого ядерного арсеналу, якщо США приберуть свої війська з Південної Кореї.

Раніше ЗМІ повідомляли, що підготовка зустрічі президента США Дональда Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином ведеться на секретних переговорах між представниками обох країн.

Як відомо, розвідка США зафіксувала підготовку КНДР до ядерного випробування.

Нагадаємо, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявляв, що готовий вести діалог з США і провести зустріч на вищому рівні з президентом Дональдом Трампом.

Також повідомлялося, що Дональд Трамп після пропозиції щодо діалогу з Пхеньяном заявив, що переговори із Північною Кореєю відбудуться тільки «на правильних умовах».

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп підтвердив свій план зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в кінці травня в п'ятницю під час телефонної розмови з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном.

Кім Чен Ин, перебуваючи у КНР, назвав умову ядерного роззброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: