Скандальний російський актор напав на журналістку на Великодній службі для VIP-персон

Скандальний російський актор напав на журналістку на Великодній службі для VIP-персон

Нещодавно одна з дочок Івана Охлобистіна перехворіла на коронавірус, що не завадило актору прийти з сім'єю в церкву на Великдень

Архівне фото

Потрапити на закриту службу можна було лише за спецперепустками, а за безпекою там стежила поліція

Минулої ночі в одному з храмів Москви пройшло Великоднє богослужіння, в якому брали участь кілька десятків VIP-прихожан, зокрема скандальний російський актор Іван Охлобистін.

Як повідомляє телеграм-канал Bazа, потрапити на закриту службу можна було лише за спецперепустками, а за безпекою там стежила поліція.

Також канал стверджує, що у внутрішньому дворі «стояли кілька авто представницького класу», а всього на службу зібралися близько 50-60 осіб.

«VIP-персони. Наприклад, Іван Охлобистін з усією своєю немаленькою сім'єю», - йдеться в повідомленні. Baza нагадує, що нещодавно одна з дочок Охлобистіна перехворіла на коронавірус, «тому поява була дуже актуальною для нього і всіх оточуючих».

Паблік повідомляє, що спершу Охлобистін «спробував сховатися в арці» від очей журналістки видання, але потім напав на дівчину-кореспондентку і спробував вирвати у неї телефон. Як доказ канал опублікував відеозапис інциденту.

Зазначається, що VIP-парафіяни розійшлися в середині ночі, при цьому охоронець попереджав кожного гостя, що на вулиці чекає журналістка.

«Люди виходили по одному і практично розбігалися в різні боки», - пише видання.

Нагадаємо, у російському Омську служителі церкви і парафіянин напали на журналістів, коли ті прийшли на Великодню літургію робити матеріал щодо порушення санітарних правил в церквах і мечетях під час епідемії коронавірусу.

Як повідомлялося, раніше актор Іван Охлобистін отримав паспорт «ДНР».

Охлобистін неодноразово бував у Донецьку і висловлювався на підтримку окупантів Донбасу. Після першого візиту актора в «ДНР» українське Держкіно заборонило до прокату всі фільми з його участю.

Нагадаємо, Україна в 2014 році заборонила в’їзд до країни низці російських діячів культури, серед яких є й Іван Охлобистін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: