Трамп заговорив про «можливий прогрес» у ситуації з Північною Кореєю

Трамп заговорив про «можливий прогрес» у ситуації з Північною Кореєю
Дональд Трамп

Вперше за багато років всі зацікавлені сторони роблять серйозні зусилля, заявив Трамп

Президент США Дональд Трамп заявляє про «можливий прогрес» у зусиллях із денуклеаризації Північної Кореї після того, як Південна Корея оголосила, що Пхеньян готовий вести переговори зі США про відмову від ядерної зброї і на час цих переговорів зупинити ядерні випробування.

«Можливий прогрес у переговорах з Північною Кореєю. Вперше за багато років всі зацікавлені сторони роблять серйозні зусилля. Світ стежить і чекає! Це може бути фальшива надія, але США готові наполегливо йти в будь-якому напрямку», – написав Трамп у Twitter.

Водночас, як додає «Радіо Свобода», віце-президент Майк Пенс заявив, що Вашингтон продовжить чинити «максимальний тиск» на Пхеньян.

«Всі варіанти розглядаються, і наша позиція щодо режиму не зміниться, поки ми не побачимо достовірних, перевірених і конкретних кроків на шляху до денуклеаризації», – заявив він.

До слова, напередодні супутники зафіксували активність одного з ядерних реакторів КНДР в науково-дослідному центру в Йонбені.

Раніше адміністрація президента США оголосила про рішення запровадити додаткові санкції проти Пхеньяна. Президент США Дональд Трамп заявив, що санкції, наразі запроваджені проти КНДР, є найпотужнішими обмежувальними заходами, які Вашингтон будь-коли застосовував проти іноземної держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: