Трамп заявив, що ніколи не був фанатом покійного сенатора Маккейна

Трамп заявив, що ніколи не був фанатом покійного сенатора Маккейна
Дональд Трамп та Джон Маккейн

Президент США Дональд Трамп вчергове розкритикував покійного сенатора Джона Маккейна.

«Я ніколи не був шанувальником Джона Маккейна і ніколи ним не буду», - сказав Трамп журналістам в Овальному кабінеті, коли його запитали, чому він продовжує критикувати Маккейна через сім місяців після його смерті, пише The Hill.

За словами Трампа, він «дуже незадоволений» Маккейном через «ганебне» голосування покійного сенатора, яке заблокувало спроби республіканців у Конгресі скасувати ObamaCare - реформу охорони здоров'я, яку проводив екс-президент Барак Обама.

Відповідь Трампа підтверджує його схильність тримати старі образи, зазначає видання.

Минулими вихідними очільник Білого дому вибухнув критикою на адресу Маккейна. У першому твіті він заявив, що головною «плямою» на репутації американського героя Маккейна стало його рішення підтримати ObamaCare.

У наступному твіті Трамп написав, що сенатор відправив фальшиве досьє на нього в ФБР, в якому вказав, що він нібито був «російським агентом» Він також заявив, що Маккейн був «найвідсталішим» кадетом Військово-морської академії.

Нагадаємо, Маккейн помер 25 серпня 2018 року від раку мозку. Йому був 81 рік. Похорони сенатора Маккейна пройшли в місті Аннаполіс на території Військово-морської академії США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: