У Сирії було вбито «пару сотень» росіян - директор ЦРУ

У Сирії було вбито «пару сотень» росіян - директор ЦРУ
Майк Помпео

«Пара сотень» російських військових зустріли гідного супротивника у Сирії

Директор Центрального розвідувального управління США Майк Помпео заявив, що у Сирії кілька тижнів тому загинули «пара сотень» росіян. Про повідомляє видання The Washington Post.

«Кілька тижнів тому росіяни зустріли гідного супротивника. Пару сотень російських військових було вбито», - розповів Помпео під час слухання в Сенаті, присвячених його висуненню на пост держсекретаря США.

Цей приклад Помпео згадав, як дії адміністрації США, спрямовані на стримування Росії, поряд з висилкою 60 дипломатів.

Нагадаємо, 7 лютого в Сирії при спробі захоплення нафтового родовища в результаті удару артилерії й авіації міжнародної коаліції на чолі з військами США були знищені найманці з російської приватної військової компанії «Вагнер». За неофіційною інформацією, кількість убитих становила кілька сотень, поранених - ще більше. При цьому Москва офіційно заперечувала загибель своїх громадян у Сирії.

У свою чергу, американське видання Bloomberg з посиланням на двох росіян, які знайомі з ситуацією, називає цифру 200.

Крім того, казачий атаман Олег Сурнін з уральського міста Азбест, де жили деякі із загиблих, сказав в інтерв'ю виданню Znak.com, що має інформацію про 217 загиблих росіян.

Також, в інтерв'ю The New York Times російський бізнесмен Олександр Іонов, який надає послуги в сфері безпеки в Сирії, також сказав, що, за попередніми підрахунками, під час атаки загинули 200 найманців, більшість з яких росіяни.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: