СБУ ліквідували Дар'ю Дугіну. Вибухівку заклали у клітку для кота – The Washington Post

СБУ ліквідували Дар'ю Дугіну. Вибухівку заклали у клітку для кота – The Washington Post
Дугіна активно підтримувала війну РФ проти України
фото з відкритих джерел

За чотири тижні до вибуху автомобіля, у якому перебувала Дугіна, українські спецслужби встановили таємний відсік в клітці для кота і заховали туди компоненти вибухівки

Служба безпеки України провела спецоперації із ліквідації доньки російського пропагандиста Дар’ї Дугіноїба безпеки України. Вибухівку підклали в клітку для перевезення тварин. Про це повідомляє The Washington Post.

Як зазначає видання, інформацію про це підтвердили кілька інформованих джерел. За чотири тижні до вибуху автомобіля, у якому перебувала Дугіна, українські спецслужби встановили таємний відсік в клітці для кота і заховали туди компоненти вибухівки.

20 серпня 2022 року пристрій здетонував неподалік Москви у позашляховику. За даними видання, операцію організувала СБУ. Журналісти назвали її «частиною бурхливої тіньової війни України». Українські спецслужби розвивали можливості для таких операцій після першого вторгнення Росії у 2014 році.

У коментарі для «РБК-Україна» пресслужба Служби безпеки України повідомила, що всі деталі щодо резонансних спецоперацій СБУ ми зможемо обговорити після нашої перемоги. «Ми не коментуємо інформацію, отриману ЗМІ від джерел», – йдеться в заяві.

Дар'я Дугіна –  російська журналістка, політолог. Вона активно підтримувала війну РФ проти України, за що проти неї ввели санкції країни Заходу. 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 серпня 2022 року, під Москвою загинула донька одного із головних ідеологів «русского мира» Олександра Дугіна Дар’я. Повідомляється, що машина марки Land Cruiser Prado із дівчиною водієм вибухнула у Підмосков'ї в районі селища Великі Вяземи. За кермом була дочка відомого політолога.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: